Dárdait nyártól kisajátítja a Hertha

A Berliner Morgenpost tudni véli, hogy a magyar szakember már nem sokáig ülhet válogatottunk kispadján.

A német lap hétfői számában azt írta, júniustól Dárdai Pál csak a Herthára koncentrál majd, a klub és a Magyar Labdarúgó-szövetség szerződésében ugyanis az szerepel, hogy a berlini gárda bármikor visszahívhatja a szakembert.

„Szerződésünk van, a terv pedig az, hogy Dárdai Pállal és Rainer Widmayerrel folytatjuk a munkát, és a következő szezont már velük kezdjük meg” – nyilatkozott Michael Preetz, a Hertha klubmenedzsere a Kickernek. “Az, hogy ez a kettős állapot  átmeneti, a kezdetektől egyértelmű volt.”

A Hertha jelenleg a kiesés ellen küzd a Bundesligában, bár a Hamburg ellen aratott győzelmükkel valamelyest fellélegezhetnek a kék-fehérek.

 Fotó: MTI

“Már nem is beszélek a feleségemmel. Csah magamban diskurálok” – árulta el a Bildnek hétfőn Dárdai, akit párja mindenben támogat.

“Néha aggódom, hogy Pali magában beszél, de hamar megnyugtat, hogy a fociról van szó. Ő ilyen ember, szeret minden előre megtervezni, lépésről lépésrehalad előre. Ha megmenti a kieséstől a Herthát, akkor majd újra teljes valójában köztünk lesz” – mondta Mónika.

A magyar válogatott vasárnap 20 óra 45 perctől a görögökkel méri össze erejét a Groupama Arénában.