A Honvéd várva várt sikere

A Honvéd fordított a DVTK ellen, Supka Attila már várt egy ilyen sikerre.

Az élmezőny két tagja, a Honvéd és a DVTK a dobogóért folytatott harcban találta egymással szembe magát. A fordulatos mérkőzést 2-1-re a kispestiek nyerték, és maradtak a harmadik helyen.

“Azt kaptuk, amire számítottunk, egy jó csapat ellen játszottunk. A DVTK védői mögé be tudtuk lőni a labdákat, voltak olyan szituációk, amelyekkel megkönnyíthettük volna a saját dolgunkat. Sokat ér ez a három pont, mert az elmúlt időszakban picit gödörbe kerültünk” – mondta Supka Attila, a Honvéd trénere.

“Várható volt, hogy a Honvéd ellen nem megnyugtató az 1-0, utána sok labdát elvesztettünk, nagyrészt ez volt a vereségünk oka” – nyilatkozta a boon.hu-nak Benczés Miklós, a diósgyőriek trénere.

Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK 2-1 (1-1)
Bozsik-stadion, 2500 néző, vezette: Szabó Zsolt
Honvéd: Kemenes – Horváth, Lovric, Debreceni, Novák, Abbas (Hidi, 83.), Marshal, Ivancsics, Tchami (Hajdú, a szünetben), Torghelle, Délczeg (Sekulic, 69.). Vezetőedző: Supka Attila
DVTK: Rados – Vadász (Carreno, 89.), Budovinszky, Gal, Gohér, Gallardo, Rakovic, Lippai (Arze, 78.), Luque, Tisza, Seydi (George, 68.). Vezetőedző: Benczés Miklós
Gólszerzők: Torghelle (22.), Abbas (80.), illetve Gallardo (17.)
Sárga lap: Délczeg (59.), illetve Rakovic (79.), Budovinszky (92.)