Meghalt a horvát kézilabdázó, akiről azt írták, brutálisan összeverték

Keveset tudni arról, hogy pontosan mi is történt Denis Tottal.
Kapcsolódó cikkek

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel összetűzésbe keveredett egy szkopjei éjszakai bárban Denis Tot, a horvát kézilabdázót pedig annyira megverték, hogy kómába került. Minderről a horvát Jutarnji List írt, amelynek a hírt megerősítette a játékos testvére, Boris. A szülei már meg is érkeztek az észak-macedón fővárosba.

A horvát lap úgy tudja, hogy a Privilege nevű szórakozóhelyen tört ki a verekedés, de az erről készült biztonsági kamerás felvételt törölték.

Egyelőre sem a rendőrség, sem a klubja nem árult el részleteket (utóbbi az életveszélyes sérüléseket megerősítette), így nem tudni, pontosan mi történt, de a sportoló több csontja is eltört, az egész testét összeverték egy tompa tárggyal.

Frissítünk!

Órákkal a cikkünk megjelenése után, pénteken délután meghalt Denis Tot, számolt be róla az északmacedón 24rakomet.mk, majd korábbi klubja, az Ohrid is megemlékezett róla a Facebookon. Korábban a lap is azt írta, hogy értesülései szerint megverték a sportolót, ezúttal azonban idézték a Belügyminisztérium közleményét, amely szerint csütörtökön hajnalban, amikor eszméletlenül kórházba került, nem voltak külsérelmi nyomok a testén.

 

A horvát és az északmacedón lapok is megjegyezték, komoly kérdéseket vetnek fel az ellentmondásos hírek.

A 27 éves Denis Tot hazája mellett játszott korábban Spanyolországban és Ausztriában is, 2019-ben igazolt Észak-Macedóniába, két szezont húzott le az Ohrid csapatában, most pedig a szkopjei Butel játékosa. A Butel az alapszakaszban a negyedik helyen zárt, a felsőházi rájátszásban pedig a harmadik jelenleg, a hétvégén városi rangadót vív a Vardarral – felmerült azonban az is, hogy halasztják a mérkőzést.