Szilágyi Gerda: Liliánát a pénz motiválta, amikor bántalmazással vádolta az apját

Szilágyi Zoltán azt mondta, minden porcikája azt kívánja, hogy meg tudjon bocsátani Liliánának, aki szerinte rettenetes dolgot csinált.
Kapcsolódó cikkek

Szilágyi Zoltán és lánya, Gerda volt a vendége Fiala János KeLjfeLjancsi című műsorának.

A téma a decemberben kirobbant ügy volt, amikor Szilágyi Zoltán másik lánya, az Eb-ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok Liliána azt állította, hogy apja gyerekkorától kezdve testileg, lelkileg és szexuálisan bántalmazta.

Kapcsolódó
Szilágyi Liliána: Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan
A magyar úszónő hosszú posztban írta le, miket élt át gyermekként.

Szilágyi Gerda korábban úgy reagált, nővére hazugságokat állít, és ismét megvédte édesapját, aki szerinte a légynek sem tudna ártani.

Azt is elárulta, testvérével rideg volt a viszonyuk, és 2016 óta nővére egyetlen alkalommal kereste, amikor meglepte őt születésnapján edzés közben.

„Kirángatott a medencéből, levágott elém egy tortát (…). Megkértem, hogy legközelebb hívjon fel, és úgy találkozzunk (…). Ez volt a hozzám indított utolsó mondata, hogy »te paraszt, ezt még meg fogod bánni«️. (…) Ez 2016. október 27-én történt, ez volt az utolsó mondata számomra” – idézte Szilágyi Gerdát a Telex.

Szilágyi Zoltán azt mondta, mérhetetlen fájdalmat okozott számára, hogy a lánya azt állította, hogy bántalmazta őt, és egyformán szerette mindkét lányát, akiknek szülőként a legjobbat akarta.

Szilágyi Zoltán arról nem beszélt, miért hagyta el a felesége, Gyarmati Eszter, de ő támogatná, ha Gerda tartaná a kapcsolatot az édesanyjával, utóbbi azonban ezt elutasította. Ennek ellentmond, hogy Szilágyi Liliána D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában azt mondta, hogy próbálták felvenni a kapcsolatot Gerdával, de Szilágyi Zoltán nem adta meg a lehetőséget. Szilágyi Gerda hozzátette, ő már 12 évesen eldöntötte, hogy édesapjával szeretne maradni.

Szilágyi Gerda szerint nővérét a pénz motiválta, amikor kirobbantotta az ügyet, és indoklásként felhozta, hogy Liliána követőinek száma jócskán megugrott az Instagramon.

„Utánanéztem, ilyenkor van egy komolyabb összeg, amit kap az adott influenszer” – tette hozzá.

Szilágyi Zoltán megjegyezte, sajnálja, hogy a közvélemény gyorsan ítélkezik ilyen esetekben.

Ha egy férfi a gyerekét tisztába teszi, akkor erről tizenöt év múlva mondhatják, hogy abúzus.

Végezetül azt mondta, minden porcikája azt kívánja, hogy meg tudjon bocsátani Liliánának, aki „rettenetes dolgot csinált”.

A teljes beszélgetés itt látható: