A koronavírus máris beleszólt a kézi-BL négyes döntőjébe

A PSG már sérült sztárja mellett újabb két játékos nem lesz ott a Barcelona ellen.
Kapcsolódó cikkek

Újabb két játékosát kell nélkülöznie a PSG-nek a férfikézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjén. A holland Luc Steinsnek már az elutazás előtt elvégzett koronavírustesztje pozitív lett, majd a vasárnapi vizsgálatok során egy újabb kézisnél mutatták ki a fertőzést.

Bár az EHF nem nevezte meg az érintettet, a handnews.fr azt írja, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Henrik Toft Hansenről van szó.

A párizsiaktól korábban sérülés miatt kidőlt Nikola Karabatic is. A benevezhető 16 helyett így végül csak 14 játékossal állnak majd ki a Barcelona elleni elődöntőre, amit hétfőn 18 órától rendeznek.

20.30-tól a Veszprém a Kiellel játszik, a magyar csapat kerete sem lesz teljes: Rasmus Lauge és Manuel Strlek sérülés miatt hiányzik majd, míg Ligetvári Patrik koronavírustesztjei negatívak lettek ugyan, de a rossz vértesztje miatt nem kapott játékengedélyt. A német csapatból Nikola Bylik sérült, Pavel Horak és Magnus Landin koronavírusos.

Változott az első elődöntő játékvezetői párosa, ugyanis az eredetileg kijelölt svéd páros egyik tagja szintén koronavírusos.