Egészségi állapota miatt vonul vissza a győri kézikapus

Kari Aalvik Grimsbö Győrben érte el mindazt klubszínekben, amit csak lehet ebben a sportban.
Kapcsolódó cikkek

Március 4-én játszotta utolsó mérkőzését, és nagyon sajnálja, hogy nem tudott a pályán elköszönni a győri szurkolóktól az Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég kapusa, Kari Aalvik Grimsbö.

“Kemény szezon áll mögöttem, melynek jelentős részét rehabilitációval töltöttem. Nagyon készültem arra, hogy hazai közönség előtt tudjam befejezni a pályafutásom, és szerettem volna, ha minden fronton megismételjük az előző szezonok sikereit. Sajnos mára világossá vált, hogy szeptemberig biztosan nem rendeznek több mérkőzést, ezért fájó szívvel ugyan, de meghoztam a döntésem a pályafutásom befejezését illetően” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

Az egészségi állapotom miatt még egy felkészülést már nem tudok vállalni, így 2020. március 4-én játszottam utolsó mérkőzésem, és most befejezem a pályafutásom!

Győri mérleg

Kari Aalvik Grimsbö 2015 januárjától összesen 188 meccsen lépett pályára a Győri Audi ETO KC csapatában. Ezeken a mérkőzéseken 5 gólt is szerzett. Négyszer lett magyar bajnok, négyszer Magyar Kupa-győztes. Háromszor emelhette magasba a Bajnokok Ligája trófeáját (2017, 2018, 2019), a 2019-es Final Fourban a legértékesebb játékosának járó MVP-címet is neki ítélték.

A legvége nem úgy alakult, mint ahogy terveztem, de összességében nem lehetek elégedetlen, hiszen szép sikerek vannak mögöttem. Hálás vagyok a klubnak és csapattársaimnak, hiszen klubszínekben, Győrben értem el mindazt, amit csak lehet ebben a sportban. Köszönök mindent! Hajrá ETO, Hajrá Győr!” – búcsúzott Kari Aalvik Grimsbö.

Bartha Csaba, a klub elnöke azt ígérte, amint alkalom nyílik rá, a klub szervez egy eseményt, ahol méltóképpen köszönhet el csapattársaival és a szurkolókkal együtt aktív sportolói karrierjétől.

Azt már korábban bejelentette a Győr, hogy Silje Solberggel és Laura Glauserrel erősít kapusposzton.

Kiemelt fotó: Facebook/Győri Audi ETO KC