Minden idők legszánalmasabb produkcióján nevet az internet

Ebből a szegény srácból nem valószínű, hogy profi lesz.
Kapcsolódó cikkek

Amerikában hagyományosan fel van osztva, hogy péntekenként a középiskolások, szombatonként az egyetemisták, vasárnaponként (hétfőnként és csütörtökönkét) pedig a profik ragadnak tojáslabdát. Szombaton hát újara pályára lépett az egyetemi foc egyik legrosszabb csapata, a Rutgers és egyik legrosszabb irányítója, az elsőéves Artur Sitkowski.

Az most mindegy, hogy a Rutgerst agyonverte a Maryland 34-7-re, az már nem, hogy Sitkowski minden idők (egyik) legrosszabb teljesítményével jelentkezett.

Sitkowskinak már a meccs előtt is borzasztóan ment, az addigi hat fordulóban mindössze kétszer paszolt touchdownt, viszont tizenegyszer adta el a labdát. A Maryland ellen sikerült soha korábban nem látott mélységekbe zuhannia, hiszen összesen 16 passzkísérletéből kettőt sikerült megfelelő helyre küldenie, viszont eladta még négyszer a labdát.

Nagyon, nagyon ritka, hogy egy játékosnak kevesebb jó passza volt, mint eladott labdája, neki most ez sikerült. Természetesen az internet nem felejt, és azonnal híre ment Sitkowski rémálomba illő estéjének.