Hosszú Katinka nagyon bekezdett Eindhovenben

Háromszoros olimpiai bajnokunkat szerencsére nem zavarja az a tény, hogy megkezdődött a válópere, a cirka két milliárdos vagyon felosztásáról. Ő úszik.
Kapcsolódó cikkek

Hosszú Katinkát nem lehet csak úgy összezavarni, holott az a tény, hogy megkezdődött az a válóper, amelyik a cirka két milliárdos vagyon felosztásáról szól, más szemszögből, amelynek jelentős részére igényt tart Shane Tusup, adhatna rá okot bőven.

2 milliárd a tét Hosszú Katinka új perében
A Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon kezdetét vette az a válóper, amely a következő év(ek)ben feszültséget okoz a háromszoros olimpiai bajnok életében.

Ehhez képest mintha mi sem történt volna, az eindhoveni úszó világkupa első, pénteki napjának délelőttjén egy óra alatt négy versenyszám előfutamában állt rajthoz és az ötven hát kivételével háromban bejutott az esti fináléba.

Mivel a 400 gyorstól később visszalépett, így este a 200 pillangón (2. idővel) és 100 vegyesen lesz ott a döntőben. Utóbbiban összecsap Sarah Sjöströmmel, ami elég érdekes párharcnak ígérkezik – képet adhat Hosszú valós formáját illetően.

Jakabos Zsuzsa és Kapás Boglárka is bejutott az esti fináléba 200 pillangó, míg a férfiak közül Dudás Dániel 400 gyorson, Verrasztó Dávid 200 háton és Cseh László 100 pillangón lesz érdekelt.