Berki Krisztiánt kihívták az olimpikonok

Ez a Berki nem összekeverendő a tornász olimpiai bajnokunkkal. Ő, az Édes élet sztárja. A celebnek most futnia kell majd, mégpedig tiszta erőből. Feltéve, ha nem akar szégyenben maradni...
Kapcsolódó cikkek

A herevasalós Berki Krisztiánt az olimpiai és világbajnok kenus, szánkós Pulai Imre, és az olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok cselgáncsozó Ungvári Miklós hívta ki egy kis versengésre.

A két kitűnő bajnok – úgy tűnik – nem tudja kivárni a szeptember 27-28-án Magyarországon és Ausztriában megrendezésre kerülő Bike Run Fest Nemzetközi Futóversenyt és Kerékpártúrát., és már most dűlőre akarják vinni a” ki a jobb?” klasszikus kérdését.

Emiatt – és persze a verseny népszerűsítése végett – kihívták Berki Krisztiánt egy nem kevésbé komoly versengésre. Szeptember 4-én, 11.00 órakor ,a Buddha Bár Hotelben 1, azaz egy km-es sprintet futnak mindhárman futópadon, ahol majd kiderül, ki, mennyit tud ezren?

Berki Krisztián épp önbizalom edzésről érkezett, amikor kijelentette: “Fel se keljenek aznap a fiúk, nincs miért. Verhetetlen vagyok! Jobb ha inkább moziba mennek, szívesen meghívom őket egy nekik tetsző filmre – mit szólnának a Túlkoros osztaghoz?”

Majd meglátjuk. Szerintünk semmi esélye…