Előttünk nőtt fel

Öt szezont töltött a Fehérvár KC színeiben Szikora Melinda, a hálóőr, azonban mint már korábban bejelentette klubot vált, és a Ferencvárosnál folytatja pályafutását.
Kapcsolódó cikkek

A 24 esztendős Szikora Melinda 2008. szeptember 8-án a Kiskunhalas ellen mutatkozott be a Fehérvár KC-ben, és azóta 132-szer kapott lehetőséget a gárdában. A Halastól érkezett kapus FKC-mezben nemcsak első, hanem utolsó meccsét is a nevelő egyesülete ellen játszotta múlt szerdán. Az FKC Fanat-X szurkolói csoportja, pedig a szezon legjobb játékosának választotta. Feltétlenül meg kell említeni, hogy tavasszal már Karl Erik Böhn szövetségi kapitány noteszába is bekerült a neve, így előbb-utóbb a válogatott összeállításában is találkozhatnak majd vele a fehérvári szurkolók.

–  Az egyik szemem sír most, de a másik nevet. Úgy éreztem, olyan lehetőséget kaptam, amivel ha nem próbálnék élni, akkor azt örökké bánhátnám, de ezzel fel kellett adni az úgymond biztos itteni helyemet. Nagyon sok szép emlék köt Fehérvárhoz, mind a csapathoz, a városhoz és persze a közönséghez, mindenkinek nagyon köszönöm a szeretetet, amit kaptam. Mindenki pozitívan állt a döntésemhez, számtalan biztatást kaptam élőben és különböző közösségi oldalakon is, és mondták, hogy mindig visszavárnak. Óriási motiváció van bennem. Senki se gondolja, hogy egyszerű döntés volt, de az eszemre hallgatva meg kellett hoznom! – nyilatkozta Szikora Melinda.

Címkék: szikora melinda