Futsal: Molnár Csaba triplázott Érden

A futsal NB II Nyugati csoportjában folytatta menetelését a Fehérvár Futsal Balogh 2000 együttese, a gárda ezúttal az Asterix FC otthonában győzött.
Kapcsolódó cikkek

Minden úgy indult, ahogy eltervezte Beszédes Sándor vezetőedző, hiszen a 2. percben vezetést szerzett Gál Dániel, aki ezt nyolc perc elteltével megduplázta, Aztán jött Molnár Csaba, előbb egy távoli, átlövés góllal, majd, pedig egy igazi flikk-flakkos, futsalos, üres kapus találattal növelte csapata előnyét. A szünetre ugyan a háromgólos fórból kettő maradt, de a folytatásban megint csak jött Molnár, és egy lecsorgó labdát értékesített. A végére még Kovács Norbert is a duplázók feliratkozott a duplázók közé, a végszó, pedig Somogyi Szabolcsé volt.

„Küzdelmes mérkőzés volt, de a körülmények nem tették lehetővé, hogy rendes futsal-meccset játsszunk, mivel a csarnok talaja nagyon csúszós volt. A második félidőben nem tudtunk megállni a lábunkon. Csupán annyit a pályáról, hogy több részén is különbözött a borítás, de igazán nem derült ki, hogy tulajdonképpen milyen anyagból volt, de leginkább a gumira emlékeztetett.” – mondta Molnár Csaba. „Jó periódusa volt a csapatnak, amikor az első két gólomat lőttem, átvettük az irányítást, és képességekben is felülmúltuk az ellenfelet.” – tette hozzá.

A támadó úgy érzi, most kilábaltak a rossz szériából – a két rangadón eleszenvedett vereség után. Most van a csapatnak egy hét tétmeccs nélküli időszaka, mivel soros ellenfele, a Hegyvidék gárdája visszalépett a bajnokságtól. Így helyette felkészülési mérkőzést fognak játszani, aztán jöhet az erőltetett menet. Sűrű lesz a program, és hamarosan közeleg a szezon egyik slágermeccse is, hiszen december elején a Ferencváros érkezik majd a VOK-ba. „Szeretnénk minden meccset megnyerni, így ezt is!” – hangsúlyozta Molnár.

A Fehérvár Futsal Balogh 2000 együttese 9 forduló után a tabella 4. helyén áll, a Ferencvárossal azonos, 18 ponttal.

Jegyzőkönyv:

Asterix FC – Fehérvár Futsal Balogh 2000 4-8 (3-5)

Érd, Treff csarnok

Vezette: Pápai (Czene-Joó, Imrő)

Asterix FC: Gabay – Kozák, Simon P. 2, Piacsek, Kántor. Csere: Panda, Sárosi, Eke 1, Oravecz 1, Tóth P., Huszák, Gergely Vezetőedző: Godány Balázs

Fehérvár Futsal Balogh: Reveland – Bérez Z., Kovács N. 2, Gál D. 2, Somogy 1. Cs: Szőczi (kapus), Tornyai, Molnár Cs. 3., Orosz, Mudra, Kéri, Végvári. Vezetőedző: Beszédes Sándor

Címkék: fehérvár futsal