Fehérvár futball-lázban ég

Fontos mérkőzés vár a Videoton FC-re, hiszen az Európa Liga csoportkörének soron következő játéknapján az FC Baselt látják vendégül a Sóstói Stadionban.
Kapcsolódó cikkek

Az UEFA Európa Liga G csoportjának harmadik mérkőzése csütörtökön 19 órakor kezdődik. A találkozóra elővételben már több mint 8000 jegy elkelt és a meccs kezdéséig még biztosan nő ez a szám. A szurkolók mindent megtesznek azért, hogy a fehérvári csapat tovább növelje pontjait az El-ben. Nemcsak a lelátókról szól a buzdítás, hanem már a találkozót megelőzően egész Székesfehérvár futball-lázban ég.  A napokban egyre több helyen jelennek meg a csapat színeiben pompázó zászlók, molinók.

A Mini Foci Aréna ismét kinyitotta kapuit, délelőtt a Boldog Gizella és a Tulipános Óvoda nagycsoportosai, míg kora délután a Vasvári Pál és a Szent Imre Általános Iskola alsó tagozatosai rúgták a gólokat. A fehérváriak összefogása sokat jelent a csapatnak. Csütörtökön a Rákóczi úti Óvoda és a Vörösmarty Mihály Általános Iskola gyermekei lépnek a grundfoci kapuval berendezett, három műfüves pályára.

A Foci Arénában nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is átérezhetik a gólrúgás örömét, hiszen csütörtökön 14.30 órától 18 óráig bárki kipróbálhatja ügyességét a Városház téren felállított grundfoci kapuk előtt.