Ebben a villában házasodik újra Ben Affleck és Jennifer Lopez

Egy hónapja már egybekeltek, de most nagyszabású partit rendeznek.
Kapcsolódó cikkek

Ugyan szűk körben már múlt hónapban egybekelt Ben Affleck és Jennifer Lopez, most hétvégén nagyszabású esküvői partit tartanak Georgia állam partvidéki területél, írja a Dirt.

A lap úgy tudja, hogy a vendégek között lesz mások mellett Matt Damon, Jimmy Kimmel és Drea de Matteo is. A háromnapos eseményt Affleck hatalmas birtokán rendezik meg. Pénteken egy közös vacsorával kezdtek, szombaton a ceremóniára kerül sor, vasárnap pedig barbecue piknikkel zárnak majd.

Ben Affleck közel két évtizeddel ezelőtt, 2003-ban vásárolta meg 7.11 millió dollárért a 87 hektáros birtokot, abban az időben, amikor először alkotott párt Jennifer Lopezzel.

A színész a közelmúltban hétvégi házként használta az ingatlant, ahová főként családjával és barátaival járt kikapcsolódni. 2018-ban és 2019-ben is meghirdette egyébként azt, de egyszer sem talált rá vevőt, így a tulajdonában maradt.

A hatalmas házban egyébként minden megvan egy tökéletes esküvő lebonyolításához, hiszen rengeteg hálószoba található benne, és a kialakítása is meghitt hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. Arról nem is beszélve, hogy folyóparton áll a villa, ami mg romantikusabbá teszi a helyszínt.

A birtokról ide kattintva találsz fotókat.