Hollywoodban pompázik Rihanna modernkori kastélya

Az a legkevesebb, hogy minden porcikájában kényeztető.
Kapcsolódó cikkek

A filmipar paradicsomának számító Hollywood egyik részében, Hollywood Hillsben pompázik Rihanna új, 6,8 millió dolláros otthona – vagy inkább modernkori kastélya.

A híresség napjaink egyik legnépszerűbb és legsikeresebb zenei előadója. A munkamániás, dúsgazdag díva semmit sem bíz a véletlenre akkor sem, ha történetesen ingatlan vételéről van szó. Hírek szerint 2012-ben vett egy gigavillát Los Angeles nyugati részén, a Csendes-óceánra néző Palisadesen, ám ott – annak ellenére, hogy szinte mindenki ismer mindenkit – alig látták. Rihanna állítólag Barbadosban is vásárolt 2013-ban egy pazar ingatlant 22 millió dollárért.

Az idén a hollywoodi hegyekben birtokába került mesés panorámájú ház sem az utolsók közül való, ugyanis a legkényeztetőbb igényeket is kielégíti.

Már az ingatlan bejáratának környezete is exkluzív, mert Rihanna “autógyűjteményéhez” nagy területre van szükség. A házba lépve elképesztő elegancia árulkodik a világsztár cseppet sem minimalista igényeiről. Hatalmas terek, acélkeretes ajtók, boltívek, modern lámpatestek öltöztetik az otthont.

A tágas nappali kandallója is magával ragadó, innen nyílik a biliárdszobáa és az egyetlen vendéglakosztály. Ezzel természetesen nincs vége a kényeztetésnek: az  emeleti konyha a legmodernebb berendezésekkel és márványpadlóval nem a szürkeségre hajaz, miként a mellette lévő étkező összképe sem.

Az emeleti lakosztály három szobájával és a kandalló biztosította hangulatával szintén tökéletes pihenést kínál.

Via – eonline.com – Fotók: Marc Angeles/Splash