Ki nem találná, milyen tágas belülről a 42 négyzetméteres lakókocsi

Az apró házak alapvetően jó fogások, látszólagos méretüktől függetlenül kényelmesek és hosszú távon sokat megspórolhat velük az ember.
Kapcsolódó cikkek

Az apró házak egyre trendibbek, alapvetően jó fogások, látszólagos méretüktől függetlenül kényelmesek és hosszú távon sokat megspórolhat velük az ember. A Pemberly fantázianévre hallgató amerikai lakókocsi talán a legjobb példa erre, hiszen elég nagy ahhoz, hogy egy ötfős családot elszállásoljon.

A 11 méter hosszú szerkezet 9500 kilogrammot nyom, alapterülete pedig alig több 42 négyzetméternél. Megálmodói mindenre gondoltak, hiszen egyetlen gombnyomásra lecsatolható a szállító kamionról.

Fotó: Inhabitat

A belső tér központjában a nappali áll. A konyhában egy apró, ám annál különlegesebb fából készült tűzhely, gránit munkalapok, indukciós főzőlap, kombinált sütő és hűtőszekrény is megtalálható. A fürdőszobát egy zuhanykabinnal, egy gyógyszeres szekrénnyel, vízmelegítővel és egy párátlanítóval szerelték fel.

Fotó: Inhabitat

Az emeleti hálószobába egy stílusos acél lépcső vezet. A franciaágy mellett elegendő tér van ahhoz, hogy egy pótágyat elhelyezzünk, és a gyerekeknek játékra is marad helye.

Fotó: Inhabitat

A hálószobát egy keskeny folyosó köti össze egy másik helységgel. A légáramlást az ajtó felett elhelyezett modern ventilátor biztosítja, és minden szobát LED-lámpákkal világítottak meg.

Fotó: Inhabitat
Fotó: Inhabitat
Fotó: Inhabitat
Fotó: Inhabitat
Fotó: Inhabitat

(Inhabitat)