Kim Kardashian végre olyan ügyért küzd, ami mögé mi is teljes mellszélességgel be tudunk állni

Az amerikai celeb újabb fontos dolog érekében emelt szót.
Kapcsolódó cikkek

Kim Kardashian legutóbb akkor került be – hosszabb időre – a hírekbe, mikor Donald Trumppal találkozott a Fehér Házban, hogy kegyelmet kérjen a 63 Alicia Johnsonnak, akit kábítószer-kereskedelemben való részvétel és pénzmosás miatt ítéltek el. Érdekesség, hogy Kim nem hiába fáradt be az Ovális irodába, ugyanis Trump megkegyelmezett a dédnagymamának.

Ezek után nagyon bízunk benne, hogy Kim következő próbálkozása is hasonló sikert arat, ugyanis az amerikai celeb a fejébe vette, hogy szerkesztés gombot szeretne a Twitterre. Ezen kezdeményezése mögé egyébként mi is teljes mellszélességgel be tudunk állni, hiszen nincs annál idegesítőbb, mint észrevenni, hogy helyesírási hiba vagy elütés van a kiküldött bejegyzésben – azt pedig mindenki tudja, hogy, ha már érkezik legalább egy like, akkor posztot nem törlünk!

Kim ráadásul nemcsak megjegyezte, hogy szeretne egy olyan funkciót, amivel utólag szerkeszthetővé válnak a már megjelentetett Twitter-bejegyzések, de tisztában volt azzal, hogy ebben az esetben is a megfelelő emberhez kell fordulni, úgyhogy meghívta a férje, Kanye West partijába a Twitter ügyvezetőjét, Jack Dorsey-t, akinek egy beszélgetés során elő is adta az óhaját. Nagyon bízunk benne, hogy a személyes találkozó ezúttal is olyan eredményeket hoz, mint Donald Trump és Alicia Johnson esetében.