Ezt a mobilos trükköt mindenkinek ismernie kell

Manapság ugyan már minden a streamelős szolgáltatásokról szól, de azért még vagyunk jó páran, akik a YouTube-ról szeretnek zenét hallgatni. Mobilon viszont ez nem olyan egyszerű. Legalábbis eddig nem volt az, de most mutatunk néhány trükköt, ami megkönnyíti az életünket.
Kapcsolódó cikkek

Google Play Music, Apple Music, Spotify – streamelős szolgáltatások zenemásiásoknak, amik alapvetően nagyszerűen működnek, mégis akad még jó pár ember, akik az okostelefonjukon is a YouTube-ot használnák zenehallgatásra, ha másért nem, hát azért, mert csak itt találhatók olyan mixek, stílusok és összeállítások, amiket szeretünk (de letölteni mondjuk nem tudjuk/akarjuk őket).

A YouTube-os zenehallgatás viszont nem leányálom mobilon,

hiszen a dedikált applikáció csak akkor közvetíti a zenénket, ha az alkalmazás meg van nyitva a képernyőn. Ha közben más appot is szeretnénk használni, akkor a muzsika elhallgat, ez nem olyan, mint a direkt erre kitalált programok, amik a háttérben is képesek a kedvenceink zavartalan lejátszására.

Feladni persze nem kell, hiszen Androidon és iOS-en is használhatjuk a YouTube-ot zenehallgatásra, csak ismerni kell azokat az apró trükköket, amiket most jól meg is osztunk a zenemániás olvasókkal.

ANDROID

Forrás: 24.hu

iOS (APPLE ESZKÖZÖK)

Forrás: 24.hu

Illusztráció forrása: AFP