Az el nem múló szerelem tette sztárrá az idős bácsit

Az Instagram főleg a celebek, a beauty bloggerek, a modellek és a kisállatok terepe, de néha a leghétköznapibb felhasználókból is képes sztárt csinálni. Ez történt a brit Geoffrey Walkerrel is, aki a képmegosztón nem csinált mást, mint hogy bűbájos posztokat osztott meg a feleségéről.
Kapcsolódó cikkek

Az idős úrra egy szintén brit twitteres, Lauren Skell hívta fel a figyelmet, aki egy mikroblogos posztban tudatta a nagyvilággal, hogy mennyire imádja a Geoffrey által feltöltött képeket. És nem Lauren az egyetlen, akit elbűvölt az úriember Instagramja, hiszen a lány bejegyzését több mint 175000 ember lájkolta és 50000-nél is többen osztották meg.

Geoffrey képmegosztós profilja amúgy tényleg teljesen átlagosnak mondható, tele van a mindennapi élet képeivel, fotókkal a tájról és a családról, idézetekkel, de amiért már 17000-nél is többen elkezdték követni, azok a szeretettel átitatott képei, amiket a feleségéről oszt meg.

Pauline és Geoffrey hatvanöt éve házasodtak össze (még erről is találunk fotót), és az idős úriember fotói alapján azóta is teljes harmóniában élnek, és túlzás nélkül állítható, hogy a férfi most is ugyanúgy rajong a feleségéért, mint közel hét évtizeddel korábban. Ezek után nem is csoda, hogy mindenki odavan értük, és pár nap alatt igazi Instagram-sztárokká váltak.