Ezekkel újít a Cartoon Network

A gyerekcsatorna bejelentette új animációs tartalomkínálatát, emellett több mint 30 új játékot is kiadnak webre és mobilra.
Kapcsolódó cikkek

A Cartoon Network bejelentette új animációs tartalomkínálatát. A gyerektévé több mint 30 új játékot is kiad a következő időszakban webes és mobilfelületeire. Emellett új podcastok indulnak, és komoly szerepet kap a kiterjesztett (AR) és virtuális valóság (VR).

A csatorna új rajzfilmeseket toborzott a csapatába, köztük Owen Dennist, aki az Infinity Trainért felel, valamint Diego Molanót, aki a Victor and Valentino című vígjáték megálmodója. Az új produkciók sora már idén elkezdődik George Gendi Apple & Onion című animációjával, Matt Burnett és Ben Levin sorozatával, a Craig of The Creekkel, a Magyarországra március végén érkező Csoda Kitty-vel, majd folytatódik a Julia Pott-féle Summer Camp Islanddel.

A Cartoon Network felhozatala a 2018/2019-es televíziós évadra:

Új sorozatok

Új részekkel visszatérő sorozatok

A Cartoon Network két további sorozatából, a Bűvös varázskardokból és a Clarence-ből is érkeznek új epizódok 2018-ban, ígéri a Cartoon Networköt működtető Turner Broadcasting.

Digitális újdonságok

A mobil- web- és streamingplatformokon beléphetünk a Kalandra fel!, a Ben 10, az OK K.O.! Legyünk hősök!, a Steven Universe és a Medvetesók virtuális világába, de további tartalmak is várhatók.

A TV2 újra beveti egyik népszerű műsorát
Ördög Nóra gasztro műsorának forgatási munkálatai a napokban érhettek véget, és ősztől már újra képernyőn lehet.

Kiemelt kép: Craig of the creek