Full HD-ra váltott a PR-Telecom

Az HBO MaxPak filmcsomag mind az öt csatornája ezentúl full HD felbontásban is elérhető.
Kapcsolódó cikkek

Péntek óta full HD felbontásban is elérhető az HBO MaxPak filmcsomag mind az öt csatornája a PR-Telecom digitális kábeltévé rendszerén.

A 24 órában sugárzó prémium filmcsatornák az alábbi programhelyeken és frekvencián lettek elérhetők a távközlési szolgáltatónál, melynek honlapján egyébként kiemelték, hogy az újítás nem jár áremeléssel.

Honlapjukon az újítást azzal magyarázzák, hogy a piaci trendek manapság egyre inkább megkövetelik a jó minőségű, HD műsorelosztást, mivel a HD Ready, valamint a Full HD megjelenítésre alkalmas televíziókészülékek száma egyre inkább növekszik a magyarországi háztartásokban is, ezen készülékek azonban csak akkor nyújtják a legjobb élményt és képminőséget, ha azon HD tartalmat jelenítenek meg.

Azt is írják, hogy minden HBOPak és MaxPak előfizető díjmentesen hozzáférhet az HBO online videotárához az HBO GO-hoz is.

Amúgy ez az a távközlési szolgáltató, amelyik korábban elsőként vette ki televíziós kínálatából a HírTV-t. A bíróság azonban utólag egy ideiglenes intézkedéssel arra kötelezte a céget, hogy tegye vissza a hírcsatornát a csatornalistába.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)