Új taggal bővülhet Varga Győző családja

Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagjának kisfia rajong a rajzfilmekért, kedvenc mesehőseit pedig háziállatnak is elfogadná.
Kapcsolódó cikkek

Varga Győző és 11 éves fia odáig vannak a Tini Nindzsa Teknőcökért, ezért hétvégenként soha nem maradhat el közös programjuk, amikor együtt nézik a mesét. Bence még egy táncot is kitalált, aminek mozdulatait Donatellóéktól tanulta el.

“Bence hatalmas teknős rajongó, többször felmerült már benne, hogy páncélos jelmezt öltsön farsangkor. Most egy igazi teknőc táncot is bemutatott, amit a Tini Nindzsa Teknőceit nézve fejlesztett ki” – mesélte Győző, aki azt is elárulta, hogy kisfia nagyon szeretne egy saját bejáratú teknőst otthonra.

“Bence évek óra rágja a fülünket, hogy otthon is tarthasson teknőst. Valószínűleg előbb vagy utóbb sikerül meggyőznie, mert nagy állatbarátok vagyunk: mindig vannak házi kedvenceink, most éppen egy gyönyörű kutyus, de korábban tartottunk nyulat és macskát is. Hamarosan akár egy barátságos teknőc is jöhet, sokkal jobb, mint ha madárpókot vagy kígyót akarna a gyerek” – viccelődött a zenész, aki feleségét luxussal köszöntötte születésnapján.

Fotó: Red Lemon Media