Sokkolóan néz ki Cinthya Dictator

Varga Viktor exe fehérneműs fotót posztolt magáról közösségi oldalán, ahol többen úgy vélték, hogy anorexiás.
Kapcsolódó cikkek

Cinthya Dictatort nagyon megviselte a szakítás. Tegnap arról adtunk számot, hogy az egyébként is vékony testalkatú fotós 39 kilóra fogyott, ami miatt már orvosa is aggódik érte. Most pedig egy fehérneműs képet osztott meg Cinthy a Facebookon, ami elindította a hozzászólások lavináját. A sokkoló képet többen undorítónak nevezték, de voltak, akik azért aggódtak, hogy a lány anorexiás. Olyan rajongó is akadt, aki úgy gondolta, a kép egy önkifejezési mód arra, hogy Cinthya megmutassa, mennyire tönkretette a szakítás.

Az Édes Élet sztárja azonban véget vetett a találgatásoknak és elmondta, a képnek nincs semmilyen mögöttes tartalma és lelkileg is rendben van.

“Semmilyen célom nem volt ezzel a képpel! Nem vagyok Anorexiás! Mindig is vékony voltam. Lehet 1-2 kg-ot lefogytam a stressz hatására! Mivel kicsi volt a súlyom, ezért jobban észrevehető.
Egyszerűen felkértek egy fotózáshoz és elvállaltam! A koncepció a fotósé volt, és nagyon jól éreztem magam a fotózáson! Egyáltalán nem vagyok olyan rosszul, mint ahogy gondoljátok! Igen is nagyon-nagyon erős vagyok! Nyilván van, hogy elszomorodom! De ez már egyre ritkább… Sokat írok, fotózok, és a barátaimmal vagyok. Minden rendben van!” – írta Cinthya.

Címkék: cinthya dictator