Bálint Antónia: Nem akarok beleszólni a nagypolitikába

Az egykori szépségkirálynő képviselőjelöltsége nagy visszhangot keltett, és azonnal előkerültek meztelen fotói. Toncsi azonban egyáltalán nem bánja múltját.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy azt tegnap megírtuk, Bálint Antónia elindul az őszi önkormányzati választásokon a 13. kerületi Angyalföld színeiben. A modell elmondta, hogy ő elsősorban a helyiek érdekeit szeretné képviselni, a politikába nem kíván belefolyni.

“Az embereknek akartam segíteni, de nem akartam politizálni soha. Igazából a nagypolitikában most sem kívánok részt venni, és nem akarok beleszólni abba, ahogy a férfiak hadakoznak ott fent. Nekem a körzetem a lényeg” – kezdte a Mokka stúdiójában Antónia, aki szerint egyáltalán nem gond, hogy korábban a nyuszis magazinban is ledobta a ruháit.

“Bár minden politikusnak csak ennyi folt lenne a múltjában, a jelenében és a jövőjében, mint az enyémben. Mondjuk Gyurcsány Ferencet nem nézném meg ruha nélkül. Természetesen tudtam, hogy ez lesz, de nem akarom megtagadni se magam, se a múltam.”

Az interjú során az esélylatolgatás sem maradhatott el. Toncsi próbálta nagy komolyan felvázolni elképzeléseit és azt, hogy szeretne közelebb kerülni az emberekhez, de közbe-közbe muszáj volt felsikoltva megállapítania, hogy milyen jól nézett ki a régi, róla készült felvételeken…