Rendőrök előtt bukott le a 18 éves Király Viktor

Az énekest még Amerikában kapták el a zsaruk, amikor ikertestvérével az utcán kezdtek el italozni.
Kapcsolódó cikkek

Király Viktor ma már Budapestet tekinti az otthonának, de amikor családjával 16 évesen Magyarországra költöztek, még évekig honvágya volt. Testvérével, Bennel többször is visszamentek New Yorkba, ahol egy alkalommal elég kínos szituációba keveredtek.

A fiúk bulizni akartak, amit az alkoholvásárlással kezdtek. Mivel Amerikában csak 21 éves kor felett legális az ivászat, ezért hamis személyit csináltak maguknak. A sikeres küldetés megünnepléseként már az utcára kilépve felbontották az üvegeket, csakhogy az USA-ban ez is tiltólistán van. Csupán pár perc kellett és lemeszelték őket a rendőrök, ami újabb bonyodalomhoz vezetett.

“Azt elfelejtettük, hogy az utcán nem lehet bulizgatni, iszogatni. Kb. 500 métert mentünk és egy rendőrkocsi leállított minket. Azt találtuk ki a tesómmal, hogy eljátsszuk, hogy turisták vagyunk és nem is tudunk angolul, hátha megússzuk. Elkezdtünk magyarul sajnálkozni, mire a rendőr megszólalt: ’Viktor és Benjamin, gyerekkorotok óta ismerlek titeket. Nem kell a rossz duma’. Végül nem lett belőle semmi baj, csak röhögött, sőt még haza is vitt minket” – mesélte Viktor nevetve a Class Kultúra műsorában.

Fotó: TV2

Címkék: király viktor