Tatár Csilla komoly műtétjéről mesélt

A műsorvezető egy nőgyógyászati probléma miatt feküdt a műtőasztalra tíz évvel ezelőtt, azóta minden évben a születésnapján emlékezteti magát rá.
Kapcsolódó cikkek

Tatár Csilla a legutóbb egy komoly témát boncolgatott blogbejegyzésében. A szépségápolási tippek és csini ruhák között úgy érezte, fontos, hogy saját példáján mutassa be a nőgyógyászati szűrések fontosságát. A szőke tévés tíz évvel ezelőtt szembesült a bajjal, aminek súlyos következményei lehettek volna, ha nem kerül orvoshoz.

“Alig voltam 21 éves, amikor az első P3-as citológiai leletemet megkaptam. Emlékszem, hogy akkor az anyukámmal együtt ültünk a nőgyógyásznál, aki annyit mondott, hogy nem gond, majd az immunrendszerem megoldja, hisz még csak 21 éves vagyok. Na, ja 21 éves voltam és már akkor is hipochonder, anyukám pedig már akkor is túlaggódott mindent. Lényegében gőzöm nem volt róla, hogy mi az a “P3″ és az anyukámnak sem. 1 évvel később már pontosan tudtuk, akkor, amikor a műtőasztalon feküdtem. Tatár Csilla 22 év. Az immunrendszere nem oldotta meg” – mesélte a blogon Csilla, aki azt is elárulta, hogy rendszeresen elvégeztet magán minden vizsgálatot, mégpedig a születésnapján, azt ugyanis biztosan nem felejti el.

Fotó: TV2

Csobot Adél szerelembe esett. Imádata tárgyáról IDE kattintva tudhat meg többet.