Ismét a Britain’s Got Talent színpadán az Attraction

A világhírnevet szerző magyar táncosok egy év után visszatérnek az angol Csillag Születik-be, ám ezúttal már sztárvendégként.
Kapcsolódó cikkek

Egy éve óriási fordulatot vett a Szűcs Zoltán vezette Attraction Performances látványszínház élete. A magyar csapat elindult a legrangosabb angol tehetségkutató műsorban, ahol végigmenetelve az elő-, majd középdöntőket, végül elsöprő fölénnyel nyerték meg a versenyt.

Mindezen túl a szórakoztatóipari történelemkönyvekbe is beírták magukat, hiszen a műsor sok éves történetében ők lettek az első külföldi produkció, akik a fődíjjal térhettek haza. Azóta számtalan helyen felléptek már, Las Vegastól kezdve egészen Kínáig, most pedig ismét visszatérnek az ismertséget hozó deszkákra.

A május 31.-i műsorukról sokat nem árultak el, hiszen köti őket a titoktartás, de az már biztos, hogy Elton John híres dalára, a Can You Feel The Love Tonight-ra adják elő produkciójukat. “Annyit mondhatok, hogy ezzel a produkcióval is értéket fogunk teremteni, ahogy eddig is tettük” – mondta sejtelmes mosollyal Szűcs Zoltán.


Fotó: MTI