Földönkívülinek nemzett gyereket egy képviselő

Ezt maga az 53 éves brit férfi tette közzé. Azt is állítja, hogy anyja egy majdnem három méter magas, zöld földönkívüli volt.
Kapcsolódó cikkek

„Amikor ezt a feleségem megtudta, nem volt boldog” – mondta el az észak-angliai Whitby város önkormányzati képviselője. Simon Parkes azonban semmi rosszat nem lát hűtlenségében, hiszen az nem egy emberrel, hanem egy magasabb szintű létformával, az általa Macska Királynőnek nevezett földönkívülivel történt – írta a The Northern Echo.

A munkáspárti politikus elmondása szerint évente nagyjából négy alkalommal bújnak össze a földönkívülivel, aki rendszeresen meglátogatja, majd egy, a Föld körül keringő űrhajóra viszi. A férfinak csak annyit kell mondania a kezét fogó Királynőnek, hogy „készen állok”, és már ott is vannak az űrhajón. Az együttlétekből gyerek is született, akit Zarkának nevez. Parkes képviselő azt is állítja, hogy „igazi anyja” egy majdnem három méter magas, zöld földönkívüli, akinek kilenc ujja van – írta a lap.

Szerinte egyáltalán nem bolond, és csak azok tartják őrültnek, akik nem élték át azt, amit ő, és a találkozások nem befolyásolják munkáját. Parkes szerint sok olyan ember van hozzá hasonló helyzetben, akik csak azért nem állnak a nyilvánosság elé történetükkel, mert féltik karrierjüket.

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a következő önkormányzati választás eredményeit. A tavaly februárban tartott választáson egyébként a szavazatok 35 százalékával került be az önkormányzatba. 229 szavazatot kapott.