Egy órával a kezdés előtt mondta le koncertjét Justin Timberlake

A kapuk félórán belül nyitottak volna.

Justin Timberlake rajongóit igen kellemetlen meglepetés érte kedd este: a popsztár egy órával azelőtt mondta le a newarki Prudential Centerben tervezett koncertjét, hogy színpadra kellett volna lépnie.

Timberlake egy Instagram-posztban kért bocsánatot, jelezve, hogy egy sérülés miatt nem tud fellépni.

Nagyon csalódott vagyok, hogy nem láthatlak ma titeket, de azon dolgozom, hogy minél hamarabb átütemezzem a fellépést

– írta. Hozzátette: „Ígérem, hogy kárpótollak titeket és megadom nektek a showt, amit megérdemeltek. Köszönöm, hogy megértők vagytok. Mindig nagyra értékelem a támogatásotokat”.

Az Everything I Thought It Was című albumának turnéján lévő Timberlake legutóbb október 7-én lépett fel a brooklyni Barclays Centerben (itt egyébként a színpadról köszöntötte feleségét a 12. házassági évfordulójukon), a következő koncertje pedig a tervek szerint október 11-én, pénteken lenne, a philadelphiai Wells Fargo Centerben.

A színész-énekes legutóbb azzal került a hírekbe, hogy ittas vezetés miatt állt bíróság elé. Timberlake végül vádalkut kötött, aminek értelmében egy éven belül 25 óra közmunkát kell végezzen és 500 dollár bírságot is be kell fizetnie. Ezen felül New York államban kiadott vezetői engedélyét 90 napra felfüggesztik.

Az énekes kétes ügyeiről korábban itt írtunk:

Kapcsolódó
Eddig nem fogta a golyó Justin Timberlake-et, de előbb-utóbb őt is utoléri a karma
Justin Timberlake évtizedek óta belekeveredik kisebb-nagyobb botrányokba, amik hatására kezd átalakulni a róla kialakított kép az emberekben: talán a valóságban nem is olyan jó fej srác, mint ahogyan azt az imázsa sugallja?