Zenés-táncos őrületet ígér a Joker második részének új trailere

Joaquin Phoenix és Lady Gaga meghatóan egymásra talál, aztán baljós káoszba fullasztja Gotham városát.

Október 4-én kerül a mozikba a Joker: Kétszemélyes őrület (Joker: Folie á deux), most újabb előzetes érkezett hozzá. A 2019-es Joker folytatásában Joaquin Phoenix tér vissza Oscar-díjat érő szerepéhez, Arthur Fleckként, Harley Quinn szerepében pedig Lady Gaga lesz látható.

A film a velencei filmfesztiválon mutatkozott be, ahol versenyben van azért az Arany Oroszlán díjért, amit az első rész 2019-ben elnyert.

A Kétszemélyes őrület úgy tűnik, két évvel az előző film után veszi fel a fonalat, a hírek szerint nagyrészt az Arkham Elmegyógyintézetben fog játszódni, itt ismerkedik meg a két főszereplő. A film nem kapcsolódik majd sem a készülő Superman-filmhez, sem Matt Reeves Batman-folytatásához, ahogy Lady Gaga Harley Quinnje is teljesen külön létezik a Margot Robbie által az Öngyilkos osztagban és a Ragadozó madarakban megformált karaktertől.

Visszatér a rendezői székbe Todd Phillips, aki a forgatókönyvet Scott Silverrel közösen írta, a produceri munkálatokban pedig Bradley Cooperrel együtt vett részt.

Az előzetes alább látható: