Bill Murray a koronavírus miatt bukta szerepét Wes Anderson következő filmjében

A rendező hamar pótolta egyik állandó színészét, Steve Carell ugrott be helyette.

Bár Bill Murray nélkül nincs is igazán Wes Anderson-film, a legközelebbi alkotásából mégis hiányozni fog a 71 éves színész, a Variety pedig azt is megtudta, hogy miért: a színészt tavaly szeptemberben, amikor a rendező következő filmjét, az Asteroid Cityt épp forgatni kezdték volna koronavírus-fertőzéssel diagnosztizálták.

Vélhetően a szoros menetrend miatt végül nem tudta kivárni a produkció, hogy a színész gyógyulása után csatlakozhasson a stábhoz Spanyolországban, így végül kimarad a filmből. A lap azt is tudni véli, hogy gyorsan megtalálták a helyettesét: Steve Carell ugrott be a helyére.

Az Asteroid City, persze, így sem szűkölködik sztárokban, Carell mellett visszatérnek természetesen az Anderson-veteránok: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Ed Norton és Adrien Brody is benne lesz egy rakás más sztár mellett. A legmeglepőbb casting azonban kétségkívül Tom Hanksé, aki most szerepel majd először egy Anderson-filmben.

Az indoklással annak a pletykának is igyekeztek elejét venni, miszerint Murray-t a viselkedése miatt rakták ki a produkciótól. Májusban ugyanis a színész új filmje, a Being Mortal forgatását függesztették fel amiatt, mert az egyik kolléganője panaszt tett Murray nem megfelelő viselkedése miatt.

Kapcsolódó