Nem indul eljárás a pofozkodó Will Smith ellen

Chris Rock úgy döntött, hogy nem tesz rendőrségi feljelentést Will Smith ellen.

Chris Rock úgy döntött, hogy nem tesz rendőrségi feljelentést Will Smith ellen, miután a színész arcon ütötte őt a színpadon a vasárnapi Oscar-gálán – legalábbis egyelőre, írja a Deadline. A Dolby Színházban tartott eseményen a helyszínre érkező Los Angeles-i rendőrök nem sokkal az ABC közvetítésének vége után beszéltek Rockkal a lap forrásai szerint.

Ha Rock feljelentést tett volna a Los Angeles-i rendőrségen, és Smith ellen vádat emelnek testi sértés miatt, a frissen Oscar-díjra jelölt színész akár hat hónap rács mögé kerülhetett volna, és 100 ezer dollárig terjedő pénzbírságra is számíthatna. Kaliforniában az egyszerű testi sértés vétségnek minősül. Rocknak még hat hónap áll rendelkezésére, hogy feljelentést tegyen.

Kapcsolódó
Lett újabb magyar Oscar-díjas, a CODA és a Dűne tarolt, mégis Will Smith pofonjáról szólt az idei gála
Magyar idő szerint hétfő hajnalban 94. alkalommal is kiosztották az Oscar-díjakat, amin Will Smith elborulása okozta a legnagyobb meglepetést.

Mint ismeretes, Smith a gálán, élő egyenes adásban felment a színpadra, és megütötte a műsorvezető Chris Rockot, aki Smith felesége, Jaden Pinkett Smith hajhullásán viccelődött.