Mélyaltatásban fekvő zenésztársuknak szervez gyűjtést a Magna Cum Laude

Magda Lajos életveszélyes állapotban van, zenésztársai felhívást tettek közzé a zenekar oldalán.

Harmadik hete fekszik mélyaltatásban Magda Lajos billenytűs, aki korábban a Magna Cum Laude zenekarral is dolgozott együtt. A férfi életveszélyes állapotban van, felesége a zenekar Facebook-oldalán keresztül intézett felhívást a rajongókhoz arra kérve őket, hogy anyagilag támogassák őt a nehéz időkben.

A poszt szerint a zenész és felesége, Natália egyszerre kerültek kórházba kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával: a nő a Covid-osztályra került, férje viszont egyenesen az intenzívre. Állapota rohamos romlása miatt hamarosan lélegeztetőgépre kapcsolták, amelyet a mélyaltatás és a műtüdős kezelés követett. Felesége szerint mikor bekerült a kórházba tüdejének 80 százaléka volt gyulladt, azóta viszont már százszázalékosan sérült a szerv.

A férfi harmadik hete van továbbra is súlyos állapotban mélyaltatásban gépekre kapcsolva, felesége pedig arra kéri a rajongókat, hogy aki tud, segítse őt anyagilag, a tartalékaik ugyanis végesek, és a férfi gyógyulásához műtétekre, kezelésekre és rehabilitációra lesz szükség.