A járvány ellenére is erősen nyitott a Tenet a mozikban

A mozik megmentését megcélzó Christopher Nolan eddig elégedett lehet.

Christopher Nolannek hatalmas ambíciói vannak új filmjével, a világjárvány kellős közepén bemutatott Tenettel: a célkitűzés nem pusztán egy nagyszasú blockbuster, de a csőd szélére jutott mozik megmentése a nézők visszacsábításával.

Hollywood megmentőjeként istenítik, de a koronavírus őt is legyűrheti
Christopher Nolan mögé nemcsak a filmrajongók hada sorakozott fel, hanem a hollywoodi pénzemberek is. A járvány miatt viszont már a mozikat kellene megmentenie a Tenettel. Születésnapi portré.

Nyilvánvaló, hogy egész Hollywood árgus szemekkel figyeli, vajon sikerül-e ez a küldetés, és az első adatok reménykeltőek, ha nem is átütőek. A nemzetközi piacokon ugyanis 53 millió dollárt söpört be a premierhétvégén. Összesen 41 országban mutatták be, többek között nálunk, a legerősebb start az Egyesült Királyságban volt, ahol 7,1 millió dollárt hozott, de szépen szerepelt

Ehhez jönnek még következő hétvégén majd olyan hatalmas mozis piacok, mint az Egyesült Államok, Kína, illetve Oroszország.

Fantasztikus a nemzetközi start, nem is lehetnénk elégedettebbek

 mondta Toby Emmerich, a Warner Bros. egyik fejese, aki szerint Christopher Nolan ismét bizonyította, hogy a filmjei esemény számba mennek, és az emberek mindenképp nagyvásznon akarják látni. A kétségtelenül látványos, de kissé zavaros sztorijú Tenetről itt olvashatja kritikánkat.

Kiemelt kép: InterCom