Mégsem tartják meg az Apostol augusztusi arénakoncertjét

2021-re halasztották.

Komoly felháborodást váltott ki a kormány bejelentése után, hogy az Apostol együttes a koncertstop ellenére megtarthatja augusztusi nagykoncertjét a Budapest Sportarénában. A bulit viszont végül lefújta az együttes, a zenekar és a Broadway Jegyiroda hétfőn este váratlan bejelentést tett a Facebookon – szúrta ki a Blikk. A zenészek egy videóüzenetben, a szervezők pedig egy ehhez csatolt közleményben tájékoztatták a nyilvánosságot és a közönséget arról, hogy közös egyetértésben úgy döntöttek, mégis elhalasztják az Apostol augusztus 28-ára meghirdetett 50 éves jubileumi buliját, és a koncertet új időpontban, 2021. március 7-én rendezik meg.

Ez a bejelentés arról szól, hogy az augusztus 28-ai koncertet hosszú huzavona után, keserves kínok közt megszülve úgy döntöttünk, hogy áthelyezzük egy másik dátumra.

– tájékoztatott a videófelvételen a zenekar frontembere, Meződi József.

A szervezőkkel természetesen egyetértésben, ugye természetesen ez is azért született meg ez a döntés, mert kaptunk olyan információkat, hogy nagyon sokan nem mernének eljönni erre a koncertre. Márpedig az a 10 ezer ember, aki megvásárolta a jegyet a koncertre, nagyon jó lenne, ha március 7-én az új időpontban velünk együtt ünnepelné az Apostol együttes 50 éves évfordulóját

– tette hozzá Németh Zoltán.

Kiemelt kép: Broadway Jegyiroda