Kálmán Olga: Érzékeny pillangóként nem lehet elviselni a támadásokat

A támadásokkal próbál nem foglalkozni, bár tévésként is kapott eleget.

A nemrég a DK-ba belépett és Gy. Németh Erzsébet humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettes munkáját főtanácsadóként segítő Kálmán Olga a BEST magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogyan fogadták ismerősei pályaváltását. Elmondta, hogy az európai parlamenti választás után csak néhány napja volt eldönteni, indul-e a főpolgármesteri előválasztáson. Sok minden szólt ellene, a 25 éves újságírói munkája, a szakmája, a család életének megszervezése, végül belevágott.

Kálmán Olga belép a DK-ba
És főtanácsadója lesz Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettesnek.

Arra a kérdésre, nem lesz-e furcsa főtanácsadóként a háttérbe vonulnia, Kálmán Olga azt válaszolta, erre vágyott már régóta, bár nem érzi háttérnek ezt a munkát.

Ha a teendőket és az elvégzendő munka nagyságát nézem, akkor testhez álló szerepről van szó […] A választások óta számtalanszor megkérdezték, nem érzem-e háttérszerepnek a főtanácsadói munkát. A válaszom határozott nem, egyáltalán nem számít, hogy a névjegykártyámon milyen titulus szerepel, engem a feladat jobban érdekel

– mondta.

Kálmán Olga nem gondolkodik azon, van-e visszaút a médiába, azt mondja, ha ezen gondolkodna, azt jelentené, hogy a mostani munkát időszakosnak tekinti. A támadásokkal próbál nem foglalkozni, bár tévésként is kapott eleget.

Érzékeny pillangóként nem lehet elviselni a támadásokat. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy vágyom az ezzel járó szennyre.

Kép: BEST

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu