Nem baj, ha szétesünk, mert később szabadok lehetünk

Szeder új száma annak az állapotnak az eléréséről szól, amikor felszabadulunk, és ennek köszönhetően a vágyaink is zöld utat kapnak. Klippremier.

Bátran lépek című lemezéhez négy részes klipsorozatot készített Szeder, melynek második állomása a Szabadok leszünk, a Szétesem, összerakom című klip folytatása. A dal annak az állapotnak az eléréséről szól, amikor felszabadulunk, és ennek köszönhetően a vágyaink is zöld utat kapnak. A szám üzenete köré épül Szeder november 28-i Ellátóházbeli koncertje, A kitörés is. A Szabadok leszünk klipje nálunk látható először:

Szeder harmadik, Bátran lépek című lemezével a sanzonos alapoktól elrugaszkodva egy dinamikus, sokszínű, már-már rockos világba lépett. A mélyebb, személyesebb szövegek az útkereső embernek segítenek válaszokat találni.

Az album az útkeresés és a felszabadulás különböző fázisairól szól, így nem mindegy, milyen sorrendben követik egymást a dalok a lemezen. Ezt szerettük volna vizuálisan is megmutatni a klipsorozattal. A dalok egymás után lejátszva egy történetet fognak kiadni

– mondta el az énekesnő.

A klipek koncepcióját Jenőfi Dániel rendező-operatőr és Szeder találták ki közösen.