Hétvégi programajánló

Mit csináljunk a hétvégén? Budapesti és a vidéki programok május 31- június 2. között.

Mozi

Az 1992-es animációs film után most az Aladdin kapott élőszereplős remake-et, ami tökéletesen beleillik a Disney szenvedélyébe, és nem szúrták el. Bár nem gondoltuk volna, hogy kimondjuk, de az Aladdin összejött: vicces, színes, szagos, vidám. Hozza a régi stílust, miközben Guy Ritchie elérte, hogy belássuk, volt értelme Will Smitht kékre festeni.

Egy utcagyerek is elvehet egy hercegnőt, ha van nála egy lámpás
Pláne, ha van nála egy Dzsini. A legendás Aladdin élőszereplős változata megérkezett, és olyan, amilyennek lennie kell. Nosztalgikus, túlzó és megható.

Kiállítás

Nagyszabású Tesla kiállítás Budapesten május 31-től szeptember 1-jéig. Az interaktív kiállításon Nikola Tesla életét és munkásságát ismerhetjük meg. További információk a rendezvény honlapján.

Vidéki program

Bár az időjárás nem éppen ezt mutatja, de hétvégén már nyár, úgyhogy újra Nyári Etyeki Piknik. A piknikre a belépés ingyenes, a programokról részletesebben a fesztivál honlapján.

+Ezt pedig írd be a naptáradba

Everness – hetedik éve nyitja meg kapuit Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválja, ahol koncertek, előadások, meditációk, jóga-, tánc- és egyéb mozgásprogramok, workshopok segítségével indulhat el – vagy éppen tovább – a fesztiválozó saját belső útján. A rendezvény zenei kínálata a hetedik évben új színekkel, stílusokkal, hangzásvilággal bővül. A hangulatot apró lampionok, hangterápiás tér, kézműves árusok, fák árnyékában bújó teázó is biztosítja.

A fesztivál helye és ideje: 2019. június 19-24., Alsóörs, Pelso Camping
További információ: www.evernessfesztival.hu