Gulyás Gergely is rendesen megkapja a magáét Villám Gézától

A miniszterelnökséget vezető miniszter egy nemrégi Kormányinfón adott sajtótájékoztatóját értlmezték újra.

Ha hétfő, akkor Heti dörgés Villám Gézával! Újabb közéleti témák és politikusok kerülnek terítékre, most például Tarlós István, Donald Trump és Gulyás Gergely. Utóbbi esetében a műsorkészítők például a miniszterelnökséget vezető miniszter egy nemrégi Kormányinfón adott sajtótájékoztatóját értelmezték újra, a végeredmény pedig önmagáért beszél:

Persze, nemcsak arról szól majd a következő adás, hogy Gulyás vajon szakállat-e növeszt-e bármikor. Kap majd rendesen Theresa May az adás fő támája, a brexit kapcsán, Tarlós István a Budapesten megemelkedett patkányszám vonatkozásában és Donald Trump ezúttal sem marad ki. Az amerikai elnök neve ezúttal a Notre-Dame részleges leégése kapcsán merült fel, miután azt javasolta a Twitteren, hogy a franciák repülő víztartályokkal oltsák el a tüzet. A francia tűzoltók gyorsan lereagálták a tanácsot, annyit válaszoltak Trumpnak, hogy minden lehetséges módon oltják a tüzet, kivéve a tűzoltó repülőket, mivel azok használatával az egész székesegyház összedőlne.

A magyar politikai élet abszurditásáról szóló heti talk show május 6-án, este 10-kor lesz látható a Comedy Centralon.

Pumped Gabo és kockahasa Villám Gézával filozofálgat
Héfő este, a megszokott időben újra jelentkezik a Heti dörgés Villám Gézával. Aki látta már a műsor bármelyik epizódját, tudja, hogy az rendesen

Szponzorált tartalom

A cikk a Comedy Central támogatásával készült.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu