Majka és Curtis ugyanúgy folytatják külön

Curtis maga rappeli a Majkás részeket, és nem marad ki a koncerteken sem a Belehalok, sem a többi közös szám.

Már több mint egy hónapja annak, hogy Majka barátja és kollégája állítólagos drogproblémái miatt szakított Curtisszel, azóta pedig külön utakon járnak. Curtis ráadásul most azt nyilatkozta a Borsnak, hogy a rajongóinak nem kell nélkülözniük a Majkával közösen jegyzett számaikat sem.

Peti részét is én rappelem, úgyhogy lényegesen nagyobb energiára van szükségem a fellépéseken. Nem lehet, és természetesen nem is akarom kihagyni ezeket a számokat, hiszen én is ugyanolyan szerzője vagyok például a Füttyösnek, mint Majka. Persze ezen lehetne vitatkozni, meg bíróságra járni, de minek?

– mondta a lapnak, és hozzátette, hogy reméli, hogy jövőre ő is megtöltheti a Budapest Parkot vagy esetleg az Arénát Emilióval az oldalán.

A két rapper vitája még augusztus végén robbant ki, mikor Majka a szegedi SZIN-en fakadt ki a közönség előtt, hogy befejezte a közös munkát Curtisszel. „Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt, inkább az egyik családtagomat! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön… a kábítószer” – írta később Facebookon, és részletesen elmagyarázta a követőinek, hogy hányszor próbálták megoldani a problémát. Curtis szinte azonnal reagált, de csak annyit üzent Majkának, hogy „mindenkinek meg van a drogja”. Később Majka az Indexnek adott egy interjút, de fogalma sincs, hogy mire gondolhatott Curtis, viszont elmagyarázta, miért állt ki egy ország elé a kokainos üggyel.

Majka: Elvette tőlem Curtist a kábítószer
Nem áll többet együtt színpadra a páros.

Azóta mind a ketten aktívak, külön-külön járnak fellépni, és ugyanúgy előadják a közös számokat, a Elvitted a szívemet vagy a most 53 milliónál járó a Belehalokot. Utoljára a Füttyös című számot adták ki együtt, amit már több mint 16 millióan láttak a YouTube-on.

Kiemelt kép:  Instagram / @majesz187