Van, akivel rémálom a kempingezés

Jennifer Garnerrel pláne. Az HBO új sorozatát Lena Dunham készítette, és elvisz minket túrázni.

Az HBO beindította az őszt, most egy új sitcomhoz mutattak egy előzetest, amiben Jennifer Garner és Juliette Lewis játsszák a főszerepet. Illetve láthatjuk az alig felismerhető David Tennantot, aki Kilgrave-et alakította a Jessica Jones-ban, és miatta is működött az első évad. A Kemping (Camping) című sorozatot a Csajok főszereplője és írója, Lena Dunham jegyzi Jennifer Konnerrel, akivel a Csajokban is együtt dolgoztak.

12 sorozat, ami miatt már nagyon vártuk az őszt
Lezárul a Kártyavár és az Aranyélet, de lesznek bőven újoncok is. És még Jim Carrey is visszatér, hogy idegösszeomlást kapjon.

A Kemping egy négynapos túráról szól nyolc részen keresztül, amiben Kathryn (Jennifer Garner) próbálja megünnepelni a férje (David Tennant) 45. születésnapját. A történet persze nem ennyire egyszerű, Kathrynnek le kéne küzdenie a természetben a kontrollmániáját, de csak nem hagyja, hogy bárki is jól érezze magát.

Jennifer Garnernek ez az első sorozatszerepe az ABC-n ment Alias óta, amiről még azt mondta, hogy képtelen lenne még egyszer végigcsinálni egy huszonkét részes évadot. A Kemping csak nyolc, és október 16-án mutatják be az első epizódot.

Kiemelt kép: HBO

Címkék: kempinghbosorozat