Megint jön a Való Világ és visszatér az RTL legjobb celebpáros műsora is Luxus Viviennel

Nádai Anikó és Puskás Peti VV-zik. De lesz megint X-Faktor, és Konyhafőnök VIP is. Ezeket nézheti ősztől a tévében.

Az RTL Klub az összes nagyágyújával jelentette be az őszi műsorrendjét, hogy miket fogunk nézni az elkövetkezendő hónapokban. Lesz megint X-Faktor, Való Világ az RTL II-n, jön A mi kis falunk, de új formátumokkal is jelentkezik a csatorna.

Az egyik legfontosabb, hogy az RTL Klub két év után újra megpróbálkozik a Nyerő párossal, ami az egyik legjobb formátumuk volt évek óta, ideje volt elővenni a zsebükből. Ebben a műsorban tűnt fel a soundos tánc után Pumped Gabó és Sebestyén Ági, itt derült, ki hogy a Pumpedet az isten is a képernyőre és a trashnek teremtette, magától jön a szórakoztatás, csak szerkesztő legyen a talpán, aki visszafogja a stílusát.

A csatorna most Vasvári Luxus Viviennel hozza a trasht, jó lesz kontrasztnak Veiszer Alinda és férje, László Pál mellé. A Nyerő páros augusztus 27-én kezdődik a következő párokkal:

Fotó: Farkas Norbert / 24.hu

A másik nagy dobás egy saját fejlesztésű műsor, a Szenzációs négyes lesz szeptember másodikától, vasárnaptól. A csatorna a generációk csatájaként hirdeti a szórakoztató vetélkedőt, amiben a 20-as, 30-as, 40-es és 50-es korosztály különböző, testhezálló és tőlük teljesen idegen műfajokban küzd meg egymással hétről hétre. A zsűrit Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee alkotják, ez a három név már önmagában elég lehet, hogy leültesse a nézőket egy vasárnap estére. A műsort Istenes Bence vezeti majd. A csapatok:

50-esek:

40-esek:

30-asok: 

20-asok:

Ezeken kívül jön még A mi kis falunk szeptember elsején a következő évaddal, a harmadikkal. Új szereplőként Nagy Sándor mutatkozik be, rendőrt fog alakítani. A sorozatok terén egyelőre ennyit tudtunk meg az RTL Klub terveiről, a Méhkirály munkacímen futó saját gyártású sorozat még messzebb van, valószínűleg jövőre láthatjuk. A showműsorokból viszont nem lesz hiány: a Survivor második Fülöp-szigeteken játszódó évadát már leforgatták, ősszel érkezik megint Istenes Bencével.

Amíg a magyarok nem beszélnek angolul, addig nincs mitől félnünk
A magyar műsorkészítés legmeghatározóbb alakjával, Herman Péterrel beszélgettünk A mi kis falunk sikeréről, Nagy Ervinről, mint A tanárről, és arról, hogy mikor jön egy ízig vérig magyar sorozat. Spoiler: nemsokára.

Az X-Faktor és a Való Világ Powered by Big Brother sem nagy meglepetés. Előbbinél nem lesz személyi változás, a mentorok feladatait  Radics Gigi, ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti látják el, és Kiss Ramóna lesz a műsorvezető. A VV9-nél a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben debütált Puskás Petit Nádai Anikó mellé dobják be. A tét 36 millió forint, ennyiért kell a villában, kamerák között karácsonyozni.

Fotó: Farkas Norbert / 24.hu

A Konyhafőnök VIP szintén képernyőre kerül, ráadásul kicsit csavartak rajta a kreatívok. Pont a múltkori évadnál gondolkoztunk el rajta, hogy hogy lehetne a formátumot feldobni, és tessék, jön a változás. Nagyobb hangsúlyt kapnak a Michelin-csillagos séfek, Sárközi Ákos és Rácz Jenő. Ők igazgatnak majd két sztárcsapatot, de a döntésnél már hátrébb vonulnak, egyfajta mentorként lesznek jelen. A zsűrit a már kirobbanthatatlan Fördős Zé egészíti ki, és az előző szériákban megismert arcok, Gáspár Bea, Wossala Rozina és Vajda Pierre is feltűnik.

Disclaimer

A Nyerő páros egyik tagja, Veiszer Alinda férje, László Pál a 24.hu munkatársa, cikkeit nálunk olvashatja.

Kiemelt kép:Farkas Norbert / 24.hu