Olyan rossz volt a szuperhősfilm, hogy még a rendezője se merte megnézni

Rendezői változat sem lesz így, nincs igazság Az Igazság Ligája számára.
Kapcsolódó cikkek

Körülbelül senkinek sehol nem tetszett Az Igazság Ligája című szuperhősfilm, amelyben többek között Batman, Superman és Wonder Woman veszik fel a harcot egy föld elpusztítására törekvő tucatgonosszal. Mint sok más lapnál, nálunk is felkerült a tavalyi év legnagyobb filmes csalódásait összegző listára, most azonban kiderült, hogy van valaki, aki még az újságíróknál és a nézőknél is jobban csalódott a langyos, átlagon aluli filmben: annak rendezője, Zack Snyder.

Ezek voltak 2017 legnagyobb filmes csalódásai
Idén is itt az ideje, hogy megcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre kár volt időt pazarolnunk a moziban. Szellemi kútmérgezéstől a félrecsúszott szuperhősmoziig íme a filmek, amelyektől többet vártunk, hiába.

Snydertől a DC rajongói már a film bemutatása óta követelik, hogy üljön le végre, és vágjon össze egy normális, nézhető verziót a filmből. A rendező szóvivője most elmondta, hogy nemhogy rendezői változat nem várható, de Snyder még arra se tudta rávenni magát, hogy megnézze a film mozikba került vágatát.

A képet azonban árnyalja, hogy nem Snyder rendezte végig a filmet, ugyanis tragikus okból, a lánya halála miatt nem tudott részt venni az utóforgatáson, ahol a filmhez a Joss Whedon által írt jeleneteket vették volna fel, így a filmet maga Whedon fejezte be, aki egyébként az első két Bosszúállók-filmet is rendezte.

Kép: DC/ Warner Bros.