Az alagút végén ott van egy rakás pénz

Októberben jön az Aranyélet befejező évada, itt egy kis teaser.

Az HBO saját gyártású magyar sorozata, az Aranyélet lassan véget ér, most októberben jön a befejező harmadik évad, ami most egy teasert is kapott. Sok minden nem derül ki a történetből, de az tuti, hogy Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) felgyújtja a családi vagyont egy sötét alagútban. A rendező, a többszörös Promax-díjas Varsics Péter az ízelítőről annyit mondott, hogy

Miklósi Attila le akar számolni a múltban elkövetett bűnök, gyilkosságok örökségével, ennek viszont komoly ára van – és a család többi tagja is kimutatja az ehhez kötődő érzéseit.

Mindenki visszatér a harmadik évadra: a választásokba is beszálló Miklósi Janka (Ónodi Eszter) és a gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) is.

A kreatív producerrel, Krigler Gáborral még márciusban interjúztunk, és akkor elmondta, hogy a befejezés a második évad direkt folytatása, és bár először a Balatonra akartak koncentrálni, végül a Dunakanyarban forgattak.

Miklósiék, amint láttuk a második évad végén, teljesen új szférába kerültek be, Attila nemcsak átvette Hollós birodalmát, de egyfajta Hollós 2.0-ként funkcionál.

– és itt vesszük majd fel ősszel a fonalat.