Itt a Magyarországon forgatott Robin Hood-film első magyar előzetese

Amiben Jamie Foxx lazázik, Taron Egerton pedig bemutatja, milyen az akrobatikus íjászat.
Kapcsolódó cikkek

Mint ismert, tavaly sokáig hazánkban tartózkodott Jamie Foxx, aki az etyeki Korda stúdióban a Robin Hood legújabb feldolgozását forgatta. A produkció azóta már az utómunkálatokat tapossa és a hónap elején kijött az első előzetese, amelynek mostanra elkészült a szinkronos változata.

A tolvajok fejedelmeként is emlegetett Robin Hood történetét már tucatszor filmre vitték és a sztori szemlátomást nagyjából az új verzióban is ugyanaz lesz, mint mindig, így aztán amellett, hogy nálunk forgatták, főleg a szereplőgárda és az akciójelenetek miatt lehet majd érdekes az új feldolgozás.

A főszereplőket a Kingsman-filmekkel befutott Taron Egerton (Robin) és az Oscar-díjas Foxx (Kicsi John) mellett a Zsivány Egyesben is feltűnt Ben Mendelsohn (Nottingham seriffje), az Ötvenárnyalat-filmek Mr. Grayeként elhíresült Jamie Dornan, illetve A sebészből ismerős Eve Hewson (Marion) alakítják.

A Fekete tükör legelső részét és a Birmingham bandája több epizódját is jegyző Otto Bathurst rendezésében közelgő Robin Hood szeptember 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.
Kiemelt kép: Lionsgate/Larry Horricks