Harvey Weinstein összeesküvés áldozatának tartja magát

A filmmogul egy rehabilitációs klinikára jár, ugyanakkor nem veszi komolyan a kezelést és tagadja az ellene felhozott vádakat.
Kapcsolódó cikkek

A New York Post-féle Page Six számolt be róla, hogy a szexfüggősége miatt jelenleg egy meg nem nevezett rehabilitációs klinikán kezelik Harvey Weinsteint, aki az ellene felhozott vádakat egy ellene irányuló nagyobb összeesküvés elemeinek tartja.

A lap forrásai szerint a levitézlett filmmogul viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után, ugyanis

nem veszi komolyan a rehabilitációt, hajlandó részt venni a csoportos foglalkozásokon és rendszeresen a mobiltelefonjával babrál, holott az intézmény szabályzata tiltja a páciensek kommunikációját a külvilággal.

Az egyik csoportfoglalkozásra Harvey 15 perces késéssel érkezett meg, majd amikor ő került sorra a beszélgetésben, arról kezdett szónokolni, hogy ez az egész egy nagy összeesküvés ellene. Ragaszkodik hozzá, hogy ő sosem zaklatott és soha nem erőszakolt meg egyetlen nőt sem. Szerinte a vádakban említett esetek mindegyike megegyezésen alapult és ő nem erőszakoskodott.

— meséli a Page Six titkos informátora, aki olyan esetről is beszámolt, amikor Weinstein az odafigyelés helyett inkább szunyókált a csoportfoglalkozás közben.

Egyszer elaludt a székében és csak arra ébredt fel, hogy elkezdett csörögni a becsempészett mobilja… Harvey magához tért, felkelt, majd azonnal fogadta a hívást és kiviharzott a szobából.

Weinstein állítólag egy hete jár be naponta a klinikára, miközben az éjszakákat egy közeli hotelben tölti.

Kiemelt kép: Getty Images/Dominique Charriau