Harvey Weinsteint most azzal vádolják, hogy megverte a cannes-i sofőrjét

Még mindig egyre csak dagad Hollywood legnagyobb zaklatási botránya.

Az amerikai producerről még október elején jelent meg két leleplező cikk, miszerint évtizedeken át zaklatta az őt körülvevő színésznőket. Több mint harmincan álltak ki a nyilvánosság elé, és elmondták a saját történetüket Weinsteinről.

Ha nincs Woody Allen molesztási ügye, talán Hollywood legnagyobb botránya is elmarad
Nem véletlen, hogy éppen Woody Allen fia robbantotta ki a filmes szakma legnagyobb botrányát. A rendező hétéves lányát molesztálta, mégsem kapott kellemetlen kérdéseket, Weinstein viszont kitaszította Hollywood.

A legújabb hírek szerint Harvey Weinstein állítólag egy francia sofőrt vert meg, aki a Cannes-i Filmfesztiválok alatt fuvarozta, mert a már leegyeztetett prostituáltak nem jelentek meg ott és akkor, amikor a producer akarta. Mickael Chemloul egy francia tévének beszélt arról, hogy ő vitte azokat a lányokat is, akiket korábban Weinstein zaklatott – írja a Telegraph.

Az volt az érzésem, hogy ártatlan embereket, ártatlan lányokat viszek a farkashoz, és nem mondhatom nekik, hogy »legyetek óvatosak, hova mentek«.

Mindeközben Weinstein egész birodalma összeomlani látszik, a TMZ szerint a cége már 15 hónapja fizetésképtelen, a producert nemrég pedig ki is rúgták a saját vállalatától. A lapnak egy forrás azt nyilatkozta, hogy ha bármi esély van a fennmaradásra, akkor Weinstein testvérének is mennie kell.

Borítókép: Earl Gibson III/Getty Images