Dwayne Johnson motorozik és seggeket rúg szét a Jumanji forgatásán

Jack Black jóvoltából az is kiderült, hogyan fog kapcsolódni a folytatás az eredeti filmhez.
Kapcsolódó cikkek

Még tavaly októberben vált hivatalossá, hogy készül a már-már klasszikusnak számító Jumanji folytatása, amelynek sztoriját az 1995-ös kalandfilm alapján a Zach Helm és Scott Rosenberg páros dolgozza ki.

A Sony Pictures égisze alatt és Dwayne Johnson főszereplésével készülő produkciót aztán idén el is kezdték forgatni és az alkalmanként szállingózó információmorzsák jóvoltából már megtudhattuk, hogy a 22 év után érkező sequel címe Jumanji: Welcome to the Jungle (kb. Jumanji: Üdv a dzsungelben) lesz.

Robin Williams előtt tiszteleg majd az új Jumanji-film
Az új főszereplő, Dwayne Johnson szerint azonban jóval veszedelmesebb, de szórakoztatóbb alkotás születik.

A munkálatokról most érkezett egy garnitúra kép, amelyek a filmben bizonyos Dr. Smolder Bravestone nevű tudós(!) szerepében akcióba lendülő Sziklát láthatjuk motorozni, másokat lezúzni és pózolni.

Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment

Ez még nem minden, ugyanis a filmben Johnson oldalán az egyik mellékszereplőt – egy Shelly Oberon nevű professzort(!) – játszó Jack Black a minap a The Hollywood Reporter munkatársával beszélgetve felfedte, miként fog kapcsolódni a rebootként is emlegetett új Jumanji a régihez.

Azt a dzsungelt fedezzük fel a filmben, ahol Alan Parrish (Robin Williams) élt évekig. A játékot próbáljuk legyőzni egy élet-halál küzdelemben. De miközben ott vagyunk, jeleket találunk, amiket Parrish hagyott ott, illetve egy házat, amit ő épített magának. Olyan, mintha bennünket segítene anélkül, hogy valójában ott lenne.

– árulta el Black, aki azt is megerősítette, hogy

a folytatásban már nem társasjáték, hanem videojáték lesz a Jumanji.Annyi már korábban is kiderült a sztoriról, hogy a filmben néhány fiatal az iskola pincéjét takarítja majd büntiből, amikor egy “ősrégi konzoljátékra” bukkannak, és az egyik kazettán a Jumanji szerepel. A game aztán beszippantja őket a dzsungelbe, ahol viszont már nem gyerekekként, hanem a játék karaktereiként jelennek meg. Így lehetséges az, hogy a Szikla és más felnőtt szereplők kerülnek majd a középpontba.

Johnson és Black mellett Kevin Hart, Karen Gillan, Bobby Cannavale és Nick Jonas játszik még a Jake Kasdan rendezésében készülő filmben, amely december 20-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon