Az Arthur király-film olyan lesz, mint egy monstre Trónok harca-epizód

Misztikum, véres harcjelenetek, túltengő tesztoszteron, és olyan tökösség, amilyet csak Charlie Hunnam tud: az Arthur király egészen epic lesz.

Tényleg van itt minden, amiért a Trónok harca évadszünete olyan nehezen kibírható, nyers férfierő, szálakat mozgató nők, misztikum, óriási harcjelenetek, tisztességes látvány – csak a cickók mennyiségében térünk el az HBO zászlóshajójától, de hát azért mindent nem lehet. Az Arthur király: A kard legendája harmadik trailerére leginkább a badass és az epic szavak illenek, melyeket sajnos még egy magamfajta magyarnyelv-rajongó sem tud jelentésvesztés nélkül lefordítani.A hangulaton nem lepődtünk meg, mégis csak Guy Ritchie ül a direktori székben, a főszerepben Charlie Hunnam a Sons of Anarchy után nem ment túl messzire a laza, tökös tesztoszterongombóc szerepétől, filmbeli ellenfeleként Jude Law mutat egy újabb árnyalatot a rejtélyes rosszfiúságból, amit már Az ifjú pápában is felvillantott.

A mozi Arthur történetét a gyerekkortól a sorsa beteljesedéséig követi, így a sztori ugyan kevés meglepetést tartogat, de a látvány a jelek szerint mindezért bőven kárpótol majd. Hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudjuk, hivatalos magyar premierdátum ugyanis még nincs, annyit lehet tudni, hogy valamikor május közepére várható.