Premier előtti és díjnyertes alkotásokkal jön az idei Vertigo Filmhét

Összeállt a program, amelyet elnézve vétek lenne kihagyni a változatos produkciókkal kecsegtető filmhetet.

Az elmúlt két év nagy sikerét követően július 27. és augusztus 3. között a Vertigo Média és a Budapest Film Zrt. közös szervezésében a Puskin moziban idén is lesz Vertigo Filmhét. Egy teljes héten át naponta két artfilmet nézhetnek meg kedvezményes áron az érdeklődők a közelmúlt filmtermésének legjavából. A filmhét programjában összesen 15 alkotás szerepel, melyek közül kettő az országos premier előtt látható majd.

A III. Vertigo Filmhéten mindenki találhat számára kedves zsánert: skandináv krimi, nyári romantikus vígjáték, múltba kalauzoló romantikus dráma, dokumentumfilm, Oscar-díjas alkotások és számos fesztivál-kedvenc is szerepel a programban. Nyitófilmként július 27-én este az idei Sundance Filmfesztivál egyik kedvence, az ír Sing Street lesz megtekinthető már hetekkel az országos premier előtt. A zárófilm szintén egy premier előtti vetítés lesz: augusztus 3-án este az Álex de la Iglesia rendezésében készült Micsoda spanyol éjszaka! című romantikus vígjátékot láthatja majd a közönség.

III. Vertigo Filmhét – Puskin mozi (2016.07.27 – 08.03.):

A filmhétre a belépőjegyek egységesen 900 forintos áron lesznek kaphatóak. A jegyelővétel július 17-én kezdődik a Puskin mozi pénztárában, illetve online a Puskin honlapján.

Forrás: Vertigo Média