Ő is benne lesz az Ocean’s Eleven-reboot női csapatában

Elizabeth Banks is csatlakozott a produkció társulatához, amelyet máris fantasztikus színésznők alkotnak.
Kapcsolódó cikkek

A Szellemirtók után hamarosan az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi új változata is teljesen női csapattal fog készülni, amelyhez most a nagyszerű rendező- és színésznő, Elizabeth Banks is csatlakozott – jelentette a Showbiz411.

Az éhezők viadala-szériában és a Tökéletes hang-filmekben is játszó, háromszoros Emmy-jelölt színésznővel immár öttagúra bővült a reboot színészgárdája, amelyet Banks mellett a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett, az Oscar-díjas Sandra Bullock, a kétszeres Oscar-jelölt Helena Bonham Carter és a hatszoros Emmy-jelölt Mindy Kaling alkot.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling és Helena Bonham Carter is játszani fog az Ocean’s Eleven-rebootban. Fotó: Yahoo

A Gary Ross rendezésében készülő Ocean’s Eleven-rebootról jelenleg annyit tudni, hogy a film nemcsak a franchise újraindítása, de a folytatása is lesz egyben, ugyanis a cselekménye a 2007-es Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik után fog játszódni és miután lesz is bizonyos fokú kapcsolat az új felvonás és a trilógia részei között, ezért állítólag az sem kizárt, hogy Danny Ocean szerepében még George Clooney is felbukkan majd benne.

Az egyelőre végleges cím nélküli produkció premierdátuma még nem ismert.